Ondersteuning Visit Oirschot 

In opdracht van en in samenwerking met de gemeente Oirschot en Visit Oirschot heeft Eindhoven52 geadviseerd op het gebied van de professionalisering van Stichting Visit Oirschot, de visie op het centrum/de openbare ruimte, de Brandstore en de merkstrategie.

Voor de uitwerking van de merkstrategie heeft Eindhoven252 het projectmanagement gevoerd. Dit betrof de briefing, het selectieproces voor de keuze van het juiste bureau om de merkidentiteit vorm te geven en de organisatorische elementen die hiermee samenhangen. Daarnaast heeft projectmanagement een rol gespeeld in de verdere uitwerking van het beleidsdocument voor de oprichting van een ondernemersfonds en het bijbehorende plan van aanpak. De afdeling communicatie en marketing heeft voor de Stichting Visit Oirschot de vormgeving van het jaarverslag en diverse fysieke middelen voor het ondernemersfonds i.o. vormgegeven.

Oirschot-bron-Visit-Oirschot.jpg

logo_oirschot_zwart.jpg

Nb. Deze opdracht is in 2016 jaar door Eindhoven247 aangenomen. Sinds januari 2022 wordt alle dienstverlening aan derden, die niet onder het takenpakket maatschappelijke dienstverlening aan de Gemeente Eindhoven valt, aangenomen en uitgevoerd door Eindhoven52.