Marathon Feesten

Het tweede weekend van oktober is Eindhoven in de ban van de ASML Marathon Eindhoven. Met diverse afstanden voor jong en oud rennen tienduizenden sportievelingen langs de highlights van de stad, zoals het Philips Stadion, Strijp-S, Evoluon en High Tech Campus. De ASML Marathon Eindhoven is al tientallen jaren één van de meest populaire events in de regio en in het land. Het grootste sportevenement van Noord-Brabant wordt gesteund door inwoners, gemeente, honderden vrijwilligers en natuurlijk de lopers.

De lokale horeca verhoogt de feestvreugde door het organiseren van de zogenaamde ‘Marathon Feesten’. Een initiatief waardoor alle deelnemers, samen met familie en vrienden, hun sportprestaties op feestelijke wijze langs het parcours kunnen vieren. 
Eindhoven52 begeleidt het vergunningstraject voor de Marathon Feesten. Om te zorgen dat het sportieve evenement en de horecafeesten optimaal naast elkaar kunnen bestaan, zorgen wij ervoor dat alle planvorming goed op elkaar wordt afgestemd. Hiervoor wordt, in samenwerking met de gemeente Eindhoven en haar ketenpartners, de lokale horeca en de organisatie van ASML Marathon Eindhoven, een integraal veiligheidsplan opgesteld.

De-Vaste-Clique-JH-84.jpg