Villagemarketing

Geldrop Mierlo

Geldrop, en in zekere mate ook Mierlo, staan bekend om hun rijke textielindustrie. Hier is Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo trots op. Dit culturele erfgoed brengt zij op allerlei plaatsen terug door middel van het thema Verweeft & Vermaakt.

Dankzij de ondersteuning van de gemeente Geldrop-Mierlo kan Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo zich de komende jaren inzetten om deze kwaliteiten verder op te pakken en uit te breiden. Villagemarketing zet zich kortom in voor het versterken van de positie van de gemeente Geldrop-Mierlo en het leggen van verbindingen tussen alle initiatieven die er nu al zijn. In deze Stichting zitten vertegenwoordigers uit onder meer de culturele, recreatieve, ondernemende en gastvrijheid sector.

weverijmuseum-geldrop-villagemarketing-geldrop-mierlo-2955084583_475258931.jpeg

Geldrop-Mierlo-katoenpad-bron-Visit-Geldrop-Mierlo.jpg

Eindhoven52 B.V. begeleidt het proces op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De ondersteuning en het strategisch advies richt zich op:

  • Begeleiding van het bestuur en de organisatie van Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo richting een verdere professionalisering
  • Advisering en ondersteuning van de gemeente Geldrop-Mierlo omtrent de samenwerkingsrelatie met Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo

Deze opdracht is in 2018 door Eindhoven247 aangenomen. Sinds januari 2022 wordt alle dienstverlening aan derden, die niet onder het takenpakket maatschappelijke dienstverlening aan de Gemeente Eindhoven valt, aangenomen en uitgevoerd door Eindhoven52.