projectmanagement evenementen

Jaarlijks worden er verschillende grootschalige publieksevenementen georganiseerd in Eindhoven, elk met hun eigen karakter en publiek. In opdracht van GLOW Eindhoven, Federatie Eindhovens Carnaval en Koningsdag Eindhoven maken wij een complete risico analyse van het evenement, ondersteunen wij in het vergunningproces en voeren wij het veiligheid- en beheersplan uit waarbij we altijd streven naar een optimale balans tussen sfeerbeleving en veiligheid.

VEILIGHEID & VERGUNNINGEN
Tijdens GLOW Eindhoven ontvangen wij jaarlijks, verdeeld over 8 dagen, meer dan 750.000 bezoekers in het centrum van Eindhoven. De GLOW organisatie bedenkt een route, wij adviseren vervolgens of die route realiseerbaar is. Hierbij kijken we o.a. naar de noodzakelijke wegafsluitingen en calamiteitenroutes, de bereikbaarheid van bewoners en de algehele doorstroming. Vervolgens gaan we aan de slag met Gemeente Eindhoven en haar ketenpartners voor een afstemming met de verschillende disciplines: zijn er verkeerswerkzaamheden gepland? Speelt PSV thuis? Zijn de bedachte constructies veilig? Als dat proces doorlopen is, start de uitvoering.

CROWDMANAGEMENT
Tijdens de uitvoering van een grootschalig evenement groeit de evenementen organisatie in korte tijd enorm. Vanuit een door ons ingerichtte commandopost sturen wij tijdens GLOW Eindhoven, Carnaval en Koningsdag beveiligers, verkeersregelaars, EHBO-ers en crowdmanagement gidsen aan. De crowdmanagement gidsen helpen het publiek op een veilige en gastvrije manier van A naar B. Door middel van crowd management camera’s monitoren we de publieksstromen. Samen met de afdeling Out of Home Media (SUOG) zetten wij de city beacons en de Ledschermen aan de invalswegen in voor crowdmanagement doeleinden. 

MARKETING & COMMUNICATIE
Een gedegen marketing & communicatie aanpak rondom de promotie en naamsbekenheid van een evenement levert een belangrijke bijdrage aan het succes. Indien gewenst, bieden wij strategisch en uitvoerende ondersteuning op marketing en communicatiegebied. 

OPDRACHTEN PROJECTENMANAGEMENT EVENEMENTEN

MEER INFORMATIE?
Neem contact met ons op!

terug